20 april jeugdkoningschieten bij schutterij St. Andreas!

Zaterdag 20 april gaan we weer schieten voor het jeugdkoningschap bij Schutterij St. Andreas. Onze huidige jeugdkoningin Lieke van Onna, krijgt dan haar opvolger.

Hiervoor zullen we op deze avond, met de gehele schutterij, onze huidige jeugdkoningin Lieke ophalen op het Noordeinde. Omstreeks 18:30-18:45 uur zullen de we daar de vendelhulde brengen.

Dit jaar is de planning om ook voor de jeugd op een houten vogel te gaan schieten. Hierdoor wordt het een echt koningsschieten. Omstreeks 20:00-20:15 uur zal dit schieten beginnen. De locatie is bij ons schuttersgebouw aan de Oude Doesburgseweg in Zevenaar.

Op deze avond zal er ook een mooie feestavond zijn met de klanken van “SLAMM”.

Deze energieke coverband zal er een verrassende en feestelijke avond van maken. De gezellige en feestelijke sfeer zal er tot de laatste noot zijn. Kortom een reden temeer om deze avond naar het schuttersgebouw te komen en met ons mee te vieren.

De toegang is gratis. Het feest zal vanaf 20:15 beginnen

Wij willen Lieke alvast bedankt voor haar positieve inzet tijdens haar koningschap en weten dat onze vendeliers haar weer met open armen zullen ontvangen en samen de vendels weer zullen laten zwaaien.

Zoals al gezegd, de toegang is gratis en we hopen jullie allemaal te zien op deze feestavond.

Locatie: Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar.