29 juni t/m 2 juli, Kermis bij Schutterij St. Andreas Zevenaar.

Van zaterdag 29 juni t/m dinsdag 2 juli, viert Schutterij St. Andreas ’t Grieth Zevenaar, haar jaarlijkse kermisfeest. Dit jaar doen we dat samen met de muziekbands KROEPIN, CABRIO, KIEP MOVIN en KALIBER. De feestavonden beginnen om 20.00uur en de entree hiervoor bedraagt € 7,50 per avond.

Op zaterdagavond  zal de muziek verzorgd worden door “KROEPIN”.  De livéband “KROEPIN”  is een top band en heeft al meerdere keren bij ons gespeeld. We zijn blij dat ze nu met ons het kermisfeest kunnen open. Het belooft dan ook een schitterende start te worden.

Op de zondagavond speelt “CABRIO”. Ook “CABRIO” hebben we door eerdere optredens binnen de Schutterij leren kennen als een gezellige band waar het dak eraf gaat. Zij worden omschreven als een frisse band die flink aan de weg timmert en steeds gezellige feesten heeft. Kortom, de zondagavond is bij de “CABRIO” in goede handen.

Op maandagmiddag, vanaf 11.30 tot 15.30, wordt de muziek verzorgd door de band “KIEP MOVIN”. Zij spelen inmiddels al een aantal jaren op de maandagmiddag en “KIEP MOVIN” staat garant voor een zeer gezellige kermismiddag waar vooral veel gedanst wordt. Kom gerust eens kijken en meedansen, de entree is gratis.

Op maandagavond speelt de partyband “KALIBER”. De band “KALIBER” is alom bekend in de regio en heeft beloofd er weer TOP-feestavond van te maken. Ook zij treden regelmatig op bij St. Andreas en weten er bij ieder optreden weer een groot feest van te maken. U bent van harte welkom om samen met ons een feestje te komen bouwen.

Op de dinsdag is er dan alweer de afsluitende feestmiddag. Deze middag zal omstreeks 14.00 beginnen en tot 19.00 doorgaan. De muziek wordt deze middag wederom verzorgd door de band “KALIBER”.  Met deze TOP-band sluiten we onze kermisfeesten van het jaar 2019 af. Dit is dan ook de laatste mogelijkheid om er een te gek kermisfeest van te maken. Kom daarom kijken, luisteren en feestvieren met “KALIBER” en Schutterij St. Andreas.

Het kermisfeesten worden gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar.