De schutterij is weer opgestart

Door de Corona heeft menig verenigingsleven stil gelegen. Zo ook de activiteiten bij ons. Gelukkig zijn er door de versoepelingen mogelijkheden om de draad weer op te pakken.

Onze malletband is op donderdag 3 juni weer gestart. Het was zeer goed om samen weer de instrumenten op te pakken en te laten klinken. Lijkt het je leuk om ook muziek te maken, kom dan op de donderdag avond naar onze repetitie, of neem contact op met onze coördinator Thijs Vreman (thijsvreman@hotmail.com).

Met de versoepelingen per 5 juni wordt het voor onze vendeliers ook mogelijk om het vendel op te pakken en hun kunsten weer bij te slijpen. Ook zij zullen na een lange periode weer aan de slag moeten.

Begin juli tijdens de kermisdagen hebben we een bezoek gebracht aan de Pelgromhof, September en Subenhara waar we de bewoners een vendelhulde brachten en de muzikale klanken van de malletband lieten horen.

Ook de schutters kunnen het schieten met luchtbuks en luchtpistool weer beginnen met oefenen. De schietsport is een techniek & concentratie sport, waarbij regelmatig oefenen van wezenlijk belang is. Door corona was dit oefenen lange tijd, niet mogelijk.

Inmiddels is het tijd voor zomervakantie en zullen we hopelijk van het mooie weer kunnen gaan genieten. om vervolgens eind augustus uitgerust en vol energie onze activiteiten voort te kunnen zetten

Lijkt een van deze activiteiten je leuk, kom dan donderdagavond naar het gebouw van St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1, te Zevenaar. Wil je er eerst meer informatie over de schutterij of de activiteiten, kijk dan op de website www.st-andreas-grieth.nl of mail  naar pr@st-andreas-grieth.nl