Europees Schutterstreffen 2024

Europees schutterstreffen in Mondsee – Oostenrijk.

van 30 augustus tm 1 september 2024

 

Beste schuttersvrienden,

In 2024 zal er weer een Europees schuttersevenement worden georganiseerd. Ditmaal zal dit schutterstreffen weer buiten onze eigen landsgrenzen gehouden worden.

In Oostenrijk, in de plaats Mondsee, van 30 augustus t/m 1 september 2024.

Er zal er weer gestreden worden om de titel schutterskoning- en prins van Europa.

Het programma rondom dit schuttersevenement is verder nog niet bekend gemaakt, maar voor meer informatie, verwijzen we je graag door naar de website van de organisatie.

www.prangerschuetzen-ooe.at/europ-schuetzenfest-2024

We willen dit gehele weekend in Mondsee – Oostenrijk meevieren. Je moet dus rekening houden met vertrek op donderdag en terugkomst op maandag.

Voorgaande edities waren steeds een groot succes met mooie ervaringen en verhalen. Het lijkt ons als schutterij St. Andreas ook weer een geschikt evenement om aan deel te nemen. En het liefst dan natuurlijk met een zo’n grootst mogelijke groep binnen de optocht.

Op basis van voorgaande EGS evenementen hebben we een inschatting van de kosten gemaakt (voor vervoer, overnachtingen met ontbijt en avondeten).

We denken aan een bedrag van € 450,00 per deelnemer. Binnen de schutterij, willen we jullie weer de mogelijkheid geven om dit bedrag, maandelijks via automatische incasso bij elkaar te sparen.

Een specifieke invulling van het programma & kosten ligt natuurlijk ook aan jullie / diegene die mee willen gaan.

Opgave voor de reis, kan door middel van invullen & inleveren van het aanmeldformulier bij het bestuur of mailen naar PR@St-Andreas-Grieth.nl

Met vriendelijke schuttersgroet,

Het Bestuur.