Huldiging jubilarissen van schutterij St. Andreas

Tijdens de gezellige nieuwjaarsinstuif op 12 januari was er weer een moment om onze jubilarissen te huldigen. Om de aandacht aan onze jubilarissen te kunnen geven, kiezen we ervoor om dit op verschillende momenten gedurende het jaar te doen. Deze dag hebben we onze 25 jarig jubilarissen gehuldigd, zijnde: Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wenholt. Frank Boerboom (50 jaar lid) is tevens deze dag in het zonnetje gezet.

Als schutterij (opgericht in 1906), weten we dat tradities en jarenlange verbondenheid aan een vereniging belangrijk zijn. We zijn dan ook zeer blij dat onze leden verbonden zijn aan de vereniging en ons blijven steunen.

De jubilarissen zijn door Wilri Bloemen weer  in de bloemetjes gezet. Daarna was er een vendelhulde. We danken hen voor hun Trouw, Broederschap en Dienstbaarheid. Natuurlijk hopen iedereen bij de toekomstige activiteiten te blijven zien.

Op de voorgrond vendelcommandant Maurice Visser, met daarnaast van links naar rechts, de aanwezige jubilarissen Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wentholt & Frank Boerboom met hun partners, tijdens de vendelhulde.