Nieuwe bestuursleden bij Schutterij St. Andreas

Op 11 december 2019, tijdens de ledenvergadering is Rob Wentholt na 18 jaar gestopt als bestuurslid/penningmeester. Dit heeft de nood om een nieuwe penningmeester/bestuursleden te vinden extra groot gemaakt. Zeker ook, omdat er vorig jaar al een minimale bestuursbezetting was.
Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat we een goede aanvulling gevonden hebben in personen van Jan Polman (penningmeester) & Robin Bremer (algemene zaken).
Tevens zijn er nu ook 2 aspirant bestuursleden, die eerst een jaar meelopen. Dit zijn Bas Heijneman & Davy van Uem. We hopen natuurlijk dat zij na 1 jaar ook toetreden tot het bestuur.

Met deze aanvulling binnen het bestuur, kunnen we de bestuurstaken weer verdelen. De individuele belasting daalt en daardoor krijgen we allemaal weer een positieve impuls om de zaken weer met frisse moet op te pakken.

Het volledige bestuur bestaat nu uit: Nicky Thomassen (voorzitter),  Jan Polman (penningmeester),  Gerald Arns (secretaris), Fred van Uem (pr),  Jacco Brouwer , Thijs Derksen en Robin Bremer (algemene zaken), Bas Heijneman en Davy van Uem (aspirant leden).

Het volledige bestuur van St. Andreas. Zittend vlnr Jan Polman, Nicky Thomassen, Gerald Arns. Staand vlnr Fred van Uem, Davy van Uem, Thijs Derksen, Bas Heijneman, Robin Bremer en Jacco Brouwer.