Vier kermis samen met St. Andreas!

Vier Zevenaarse kermis bij Schutterij St. Andreas.

 

De Zevenaarse kermis (29 juni t/m 2 juli) staat weer voor de deur en dat betekent 4 dagen activiteiten bij Schutterij St. Andreas. Ook dit jaar bezoeken we 3 verpleeghuizen en brengen daar een vendelhulde voor de bewoners en andere aanwezigen. Deze bezoeken staan op zondag & dinsdag gepland.

 

Op de zaterdagavond gaan we met de gehele schutterij ons koningspaar ophalen om samen onze kermisdagen te openen. Op de zondagochtend is de kerkdienst met daarna de vendelhulde, waarna we door zullen trekken naar September en de Pelgromhof. Op maandagochtend staat het Koningsschieten omstreeks 10:30 op de planning. Nadat het koningsschot geweest is, de huldiging van enkele leden en inhuldiging van ons nieuwe koningspaar. De dinsdagochtend begint een traditie te worden, door eerst bij Subenhara en een schuttersboog, te hakken en de vendelhulde te brengen. Daarna naar het centrum van Zevenaar om bij het Eetlokaal van een welverdiende kleine lunch te genieten. Deze lunch wordt ons door enkele Zevenaarse ondernemers aangeboden en wordt zeker op prijs gesteld. Daarna naar het schuttergebouw om de laatste kermismiddag van 2024 te vieren.

 

Kortom weer een vol programma met vele mooie en gezellige momenten, waarbij eenieder mee kan genieten.

Tijdens deze kermisdagen is er 4 dagen live muziek binnen het schuttersgebouw. Op de zaterdag speelt Nxt Level. Op zondag, maandag en dinsdag zal Kaliber in ons gebouw de muziek verzorgen. Kom gezellig langs, blijf niet staan, maar feest deze dagen met ons mee.

Schuttersgebouw St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar.